Ježďák

20.04.2013 14:27

Ahojky, dneska to za Lůcu převezmu já (Eliška), jelikož na koníkách nebyla. :)

Takže, dnešní ježďák začínál v 9 hod., a jako vždy jsem došla o pár minut později :) všichni už pracovaly a tak jsem na rychlo šla mrknout na náš nový přírůstek od Deny a připojila se k ostatním. Vyhrabávala sem podél zídky trávu a ostatní zametaly, pak jsem šla pomoct malé Hanďe, zamést kolem kontejneru a v sedlovně.

Když jsme měli všechno hotové, šli sme čistit naše maminy s hříbátky, Markétka si vzala Veru, Denča Aquilku, Ondra Gege, Já Deny a malá Hanďa se chystala na Carte Blanche (Kačenku), ale jelikož se jí bojí tak ji vynechala a dívala se na mě, jak chočím malou od Deny.

Po seznámení s malou od Denči, jsme se s Hankou vydaly do ohrady za ročkama, kde si s nima hrajeme :), Hanďa si vybrala Chilly a Já Carolajn ( Kajdu). Chvíli jsme tam s nimi byli, potom přišla Denča a Michala, protože nás hledaly, tak jsme se vydaly zpátky, zanesli si věci do skříněk a potom pozorovali Baroška jak si to hoví v boxu :). Malá Hanďa, Alena, Míša, no vlasně všichni, kromě mě a Denči, odešli domů a my šli zase za hříbátky, protože jsem si chtěla vyfoťit malou od Deny (fotky můžete najít ve fotogalerii), potom dojela Denčina mamka, které sme ukázali hříbátko a jeli domů :)

Barošek :)

Diskusní téma: Ježďák

Datum: 28.04.2013

Vložil: Luca

Titulek: Diky

Eli fakt diky ja sem tam jet nemohla skrs tu ruku neboť mě to doktorka zakázala :'(

Přidat nový příspěvek